Integritetspolicy

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersattes personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Du kan när som helst få information om vilka uppgifter vi sparat om dig och du kan alltid kontakta oss för att få dina uppgifter borttagna. För ytterligare information om vår integritetspolicy, läs mer här:

Integritetspolicy

Uppdaterad: 12 JUN 2018 12:04 Skribent: Madeleine Holmlind

HV Dans instagram

Som medlem i HV-dans har du 10% rabatt hos Dansskor.se !

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Sponsorer 19/20