PROFILKLÄDER
KLÄDER MED KLUBBKÄNSLA

Kläder och tillbehör för aktiva dansare

Få saker skapar klubbkänsla så mycket som profilkläder. Därför har vi tagit fram ett sortiment med klubb- och träningskläder som kan användas vid aktiviteter hos oss, hemma eller var helst du vill.
Beställningsvara
HOOD-TRÖJA

Vår populära hood-tröja i unisexmodell med dragkedja och två fickor fram. Med eller utan luva. HV-Dans vita logotyp på rygg och vänster fram samt möjlighet till namntryck höger fram (+25:-).

399:- resp. 199:- 
Beställningsvara
T-SHIRT

T-shirt i barn-, dam-, och herrmodell. HV-Dans vita logotyp på rygg och vänster fram samt möjlighet till namntryck höger fram (+25:-).

149:- resp. 59:- 
Beställningsvara
TRÄNINGSTIGHTS

Träningstights från Craft i dammodell. Ficka med dragkedja på höger sida och HV-Dans vita logotyp på vänster ben. Mesh-tyg över knäveck och dragkedja i benslut.

599:- SEK
Beställningsvara
TRÄNINGSSHORTS

Shorts från Craft i herrmodell. Två sidofickor med dragkedja och dragsko i midjan. HV-Dans vita logotyp på vänster ben.

499:- SEK
Lagervara
VATTENFLASKA

Svart vattenflaska med HV-Dans vita logotyp på framsidan. Baksidan har en vit ruta med plats för namn samt en liten logotyp. Rymmer 0,75 liter.

50:- SEK
Lagervara
SPORTVÄSKA

Svart rymlig sportväska med dubbla, justerbara axelband. Ficka med dragkedja och HV-Dans vita logotyp på framsidan. Yttertyg i 100% polyester.

300:- SEK
Lagervara
RYGGSÄCK

Grå rymlig ryggsäck, justerbara axelband. Ytterficka med dragkedja och HV-Dans vita logotyp på framsidan. Mått 28x42x12 cm, rymmer 12 Liter.

240:- SEK
Lagervara
GYMPAPÅSE

Svart gympapåse, ytterficka med dragkedja och HV-Dans vita logotyp på framsidan.

Perfekt att ha dansskorna i!

115:- SEK