MOTIONSDANS
DANSA KULTIS OCH BUGG

Kravlös dans och härligt umgänge

Varje vecka ses vi i klubblokalen för att dansa, fika och umgås. Vi kallar det motionsdans.

Publicerad 2023-08-12
Uppdaterad 2023-09-08

KULTIS

Under tisdagskvällar har vi motionsdans för kultisdansare i vår klubblokal, där vi ibland även bjuder på ett och annat kursinslag. Vi blandar olika gammeldanser som exempelvis hambo, snoa, schottis, vals med flera och gör alltid en paus för fika. Ta gärna med glatta skor då många av dansstegen är så kallade släpsteg. Kontakta oss gärna om du ska dansa Kultis med oss för första gången. Följande gäller under höstterminen 2023:

  • Tisdagar 19:00-21:00, start 5 september

  • Entré 40 kr/tillfälle

Kontaktperson Kultis
Ulla Lennartsson
Tel. 073 081 21 56

BUGG

På onsdagskvällar dansar vi bugg till spellistor i varierat tempo som passar både nybörjare och vana dansare. Alla deltagare dansar med alla och byter runt i tur och ordning med samma princip som på våra buggkurser (garage). Vi dansar en och en halv timme inklusive paus, under pausen är vårt café öppet där du kan köpa kaffe och kaka och sitta ner en stund för att prata med andra dansare.

Ingen anmälan krävs till vår motionsdans och du kan komma med eller utan danspartner, oavsett vilket kommer alla att dansa med alla i tur och ordning. Medlemmar deltar helt utan kostnad. Följande gäller under höstterminen 2023:

  • Onsdagar 19:00-21:00, start 13 september

  • Entré 40 kr/tillfälle (gratis för medlem)

  • Café öppet under paus

Skribent
Morgan Engkvist