NYHETER
SENASTE NYTT FRÅN OSS

Här samlar webbredaktionen de senaste nyheterna från HV-Dans blandat med aktuell information och spännande reportage. Trevlig läsning!

Fler nyheter, notiser och bilder från vår verksamhet hittar du även i våra sociala kanaler; Facebook och Instagram.

24 SEPTEMBER 2022
TAKT OCH FART I SNART 40 ÅR

Det är fortfarande några månader kvar, men när vi vid årsskiftet byter sista siffran och går in i 2023 har vi HV-Dansare varit verksamma och dansat ihop i 40 år. Fantastiskt tänker vi, berätta mer tänker kanske du.

Läs mer...

24 SEPTEMBER 2022
HV-DANS STARTAR UPPVISNINGSGRUPP

Nu startar HV-Dans en egen uppvisningsgrupp som en del av PR-kommittén. Syftet är att kunna marknadsföra föreningen och sprida dansglädje i vårt närområde.

Läs mer...

4 augusti 2022
VÄLKOMMEN TILL HÅVET

Snart startar vi upp höstterminen med träningar, kurser och andra aktiviteter. För att fira lite extra bjuder vi in till klubbkväll där alla är välkomna för att dansa och umgås.

Läs mer...

10 JULI 2022
HÖSTENS KURSUTBUD HOS HV-DANS

Nu presenterar vi höstens kursutbud, se vilka kurser vi erbjuder och passa på att läsa mer om dem innan anmälan öppnar i augusti!

Läs mer...

20 JUNI 2022
NYA KURSSAMORDNARE SLÄPPER SNART HÖSTENS KURSER

Intresserad av att gå en danskurs i höst? Här är datumen att ha koll på för att delta i någon av HV-Dans kurser under höstterminen 2022.

Läs mer...

7 MAJ 2022
BESTÄLL KLUBBKLÄDER

Nu finns det möjlighet att beställa våra klubbkläder igen! Provexemplar finns att prova uppe på Håvet, beställ sedan via bokningsportalen.

Läs mer...

14 ARPIL 2022
PR-KOMMITTÉN SÖKER TIDIGARE MEDLEMMAR

PR-kommittén startar just nu upp ett stort projekt och söker dig som var medlem i Hambovännerna/HV-Dans under 1980-, 1990- och början av 2000-talet. 

Läs mer...