TRÄNING
TRÄNA MED OSS

Tävling eller vassare socialdans - vilket är ditt mål?

Vi tränar både inför tävling och för egen utveckling, självklart kanske du bara vill bli en vassare socialdansare. Oavsett vilket passar vår träning både proffs och novis, våra erfarna tränare hjälper dig och din danspartner att utvecklas.

Publicerad 2023-08-12
Uppdaterad 2023-08-12

Vi anordnar par-träning utan krav på att tävla samt tävlingsförberedande träning i regional (R) och nationell (N) klass. Du som tränar sedan tidigare bokar dig till kommande träningar via vår bokningsportal, där hittar du även startdatum, prisuppgifter och övrig information. Om du ska träna för första gången med oss HV-dansare hjälper vi dig gärna med förberedelser, kontakta oss så berättar vi mer om upplägget.

PARTRÄNING / R-KLASS

Par-träning och tävlingsförberedande träning i regional klass samsas under två tillfällen per vecka, där båda leds av tränare. Du och din danspartner får stöttning, utmaning och feedback från tränaren. Både tempo och innehåll är anpassat för att kunna genomföra tävlingar i regional klass (nivå R till C).

N-KLASS

Tävlingsförberedande träning i nationell klass. Vi tränar två regelbundna tillfällen i veckan där ett leds av tränare och det andra är fritt att planera helt efter egna behov. Träningarnas innehåll varierar men tekniska övningar, reflektion och uppladdning inför tävlingar är vanligt förekommande. Tempo och innehåll är anpassat för att kunna genomföra tävlingar i nationell klass (nivå C till A).

Samordnare
Erika Olofsson
Elin Löfgren

Skribent
Morgan Engkvist